RUM:s teckning
 • Senaste inläggen

 • Arkiv

 • Kategorier

 • Meta

 • RUMstämma 2019

  17 november, 2019 Dalarna, RUM ebbaeriksson , ,

  RUMstämma 16-17 november

  I helgen genomfördes 2019 års RUMstämma, även kallad förbundsstämma. Förbundsstämman är det högst beslutande organet inom RUM och vår största möjlighet att påverka den organisationen vi är en del av. Dalarnas distrikt skickade två ombud vilka blev vice ordförande Anne Pettersson och suppleant Ebba Eriksson. I år var första gången Dalarnas distrikt fanns representerat vid en förbundsstämma, något vi hoppas kunna fortsätta göra varje år framöver.

  Under lördagen anordnades ett s.k. påverkanstorg där vi som ombud kunde diskutera specifika punkter, komma med förslag och påverka de beslut som fattades under stämman på söndagen. Detta var något vi från Daladistriktet tog vara på, vilket slutligen resulterade i en ändring i RUMs strategi för perioden 2020-2024. Mellan genomläsning av stadgar och tilläggsyrkanden fanns även tid för andra aktiviteter och chans att lära känna representanter från övriga distrikt och representanter ur förbundsstyrelsen.

  Vi lämnar stämman med större insikt i förbundets verksamhet och planer, samt framtidsvisioner för vårt eget distrikt inspirerade av de möten vi haft.

  Har du som RUM-medlem något du vill ändra på eller en ny idé? Prata med din förening eller kontakta oss i distriktet för din chans att påverka!

  X