RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vi förnyar och anpassar MusikRUM 2021! Mer information kommer snart.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Senaste inläggen

 • Arkiv

 • Kategorier

 • Meta

 • En sommarhälsning från Ethno Flanders 2019

  12 januari, 2020 RUM ebbaeriksson ,

   

  Det finns mycket att göra under sommaren när man håller på med musik!

  Som inspiration inför nästa spelsommar kommer en hälsning från Tilde Edlund och Rosanna Grezel, som båda två deltog i Ethno Flanders 2019 förra sommaren. Såhär berättar Tilde om lägret:

  RUM Dalarna har bidragit till min resa till Ethno Flanders 2019. Ethno är ett världsmusik-läger som arrangeras i flera olika länder i världen och som går ut på att människor från hela världen smalas och lär ut och delar med sig av sin egna folkmusiktradition till varandra. Tillsammans skapar man arrangemang av låtarna som sedan blir till en setlist som spelas upp på ett flertal konserter mot slutet av lägret. Fantastiskt mycket glädje och gemenskap i musiken, trots att alla deltagare inte talar något gemensamt språk. Ethno är något unikt som alla musiker borde uppleva.

   

  X