RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vi förnyar och anpassar MusikRUM 2021! Mer information kommer snart.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

Bidragsansökan

Här kan du som lärare, elev eller förälder söka om ekonomiskt bidrag från RUM Dalarna. Det kan handla om att orkestern vill åka på ett läger under sommaren och behöver stöd med kursavgiften. Eller att ditt barn vill åka och tävla för en plats i Blåslandslaget men behöver hjälp med resan. Eller att er dansgrupp vill hyra in en särskild lärare inför ert stora framförande. Oavsett vad det gäller så finns vi här för att hjälpa er med det!

Dock finns det förstås några restriktioner:

Fyll i formuläret så gott ni kan, så går hela processen fortare för både oss och er. Om det uppstår några frågetecken så är det bara att ni hör av er. Kontaktuppgifter finner ni här. Besked om eventuellt beviljat bidrag meddelas via e-post när den pågående ansökningsperioden är över.

Efter genomfört arrangemang skickas blanketten ”Utbetalning av bidrag” in tillsammans med en kort berättelse och gärna några bilder från arrangemanget. Formuläret finner ni här!

 

Dvs antalet deltagare som följer med på eventet.
Ex. transportkostnader, boende, mat, kursavgift.
Om det har sökts ekonomiskt stöd från något annat förbund eller liknande.

För- och efternamn

Om du vill läsa mer om RUMs dataskyddspolicy så kan du göra det här: https://www.rum.se/om-rum/dataskyddspolicy/
X